Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Verjaardag

Wil je een aanvraag doen voor een verjaardagscadeau voor uw kind? Neem dan contact met ons op via:

Algemene vragen/opmerkingen

Zie onderaan deze pagina een sectie met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via:

Veelgestelde vragen

Uiteraard zijn wij per e-mail altijd bereikbaar voor vragen, maar misschien staat het antwoord op uw vraag hier tussen.

Zonder donaties zouden wij het als speelgoedbank niet redden. Wij zijn daarom enorm blij met alle donaties die wij mogen ontvangen van bedrijven en particulieren.

Helaas nemen wij geen knuffels aan. In de praktijk merken wij dat knuffels zelden meegenomen worden. Wij vinden het dan zonde om veel knuffels weg te moeten gooien.

Periodiek organiseren wij speelgoedinnames bij ons magazijn. Klik hier om naar het overzicht te gaan met de actuele speelgoedinnames. Mede door de beperkte ruimte in ons magazijn, is het niet mogelijk om buiten de speelgoedinnames te doneren. 

Buiten de inlevermomenten kunnen wij helaas geen speelgoed of ontwikkelingsmateriaal in ontvangst nemen.

Wij organiseren per jaar vier speelgoeduitgiftes die toegankelijk zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Daarnaast organiseren wij in november een speelgoeduitgifte voor mensen die zich bij ons hebben aangemeld omdat zij een ZandvoortPas of doorverwijzing hebben van school, het CJG of Sociaal Wijkteam.

Op deze pagina staan alle actuele speelgoeduitgiftes.

Naast donaties in de vorm van speelgoed of ontwikkelingsmaterialen, is het ook mogelijk om een financiële donatie te doen. Wij ontvangen geen subsidies vanuit lokale of landelijke overheid. Wij zijn daarom afhankelijk van financiële donaties van bedrijven, organisaties en particulieren.

Wilt u een donatie doen? Daar zouden wij énorm blij mee zijn. Want door donaties kunnen wij ons werk voortzetten. U kunt uw donatie overmaken naar rekeningnummer NL48 RABO 0159762 944 t.n.v. Stichting Speelgoedvijver de Lachende Kikker.

Uiteraard mag u ons ook altijd e-mailen via info@speelgoedvijver.nl.