Speelgoeduitgifte

Benieuwd wanneer er uitgiftes zijn van speelgoed? Op onze website houden wij de actuele speelgoeduitgiftes bij. Houd onze website  en Facebook in de gaten!

In verband met de huidige coronamaatregelen, gaat de uitgifte in februari niet door. Wij hopen in april/mei een uitgifte te kunnen houden. Zodra wij daar meer informatie over hebben, vermelden wij dat op de website en social media.

 

  • Dinsdag 7 september 2021 van 09:30 tot 12:30. Locatie: Volgt

Speelgoed kan gratis worden afgehaald op bovenstaande dagen en tijden. In verband met ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus, is het mogelijk dat uitgiftes niet doorgaan. Uiteraard laten wij dit dan zo snel mogelijk weten.

Speelgoed wordt meegenomen onder de verantwoording van de ouder, verzorger of grootouder. Dit betekent ook dat het de eigen verantwoording is dat de kinderen ermee spelen en dat Stichting Speelgoedvijver De lachende kikker op geen enkele wijze aansprakelijk is voor schade of letsel ontstaan door het spelen met speelgoed verkregen bij Stichting Speelgoedvijver De lachende kikker. Speelgoed verkregen bij Stichting Speelgoedvijver De lachende kikker valt onder geen enkele garantie.